Parka 12uk Rrp gespdetail doos E139 Asos 70 maat met £ Design damesjack g5qg4YTw
lederen Crossbody Bernini tas emmer Giani q5t6dwq vrouwen Crossbody voor Ronde banket circulaire tassen koppeling weven vrouw handtas xp8Pq0X met Design damesjack Parka Rrp £ Asos maat 12uk doos E139 gespdetail 70

VACATURE ZOEKEN

Parka Asos damesjack met doos E139 70 maat 12uk Rrp gespdetail Design £

Competentie: vasthoudendheid

Dimensie: werkhouding

Parka 12uk Rrp gespdetail doos E139 Asos 70 maat met £ Design damesjack g5qg4YTw

Definitie: volhardend zijn en bij tegenslag vasthouden aan de ingezette koers.

Toelichting: vasthoudendheid bestaat uit twee (gedrags)componenten:
    1. Een plan of standpunt blijven verdedigen totdat het gerealiseerd of aanvaard wordt door anderen dit veronderstelt zelfovertuiging, assertiviteit en een element van durf).

    2. In kunnen schatten wanneer het plan 'redelijkerwijze' onhaalbaar is of wordt (bijvoorbeeld omdat doordrammen de collegiale verhoudingen zouden schaden of omdat de middelen en draagvlakken ontbreken om het plan met succes uit te voeren). Wat 'redelijkerwijze' inhoudt zal mede bepaald worden door de normen en waarden van de organisatie en de verwachtingen van de medewerker.

Een persoon die in extreme mate voldoet aan punt 1 doch niet aan punt 2 kan te vasthoudend zijn om effectief te zijn in de organisatie.

Het verschil tussen de competentie vasthoudendheid en de competentie flexibel gedrag kan als volgt worden uitgelegd: hoogscorers op flexibel gedrag zijn altijd vasthoudend.

Uitleg: vasthoudendheid bestaat uit twee componenten: een plan of standpunt blijven verdedigen totdat het gerealiseerd of aanvaard wordt door anderen en in kunnen schatten wanneer het plan 'redelijkerwijze' onhaalbaar is of wordt. Vasthoudendheid hangt samen met motivatie en zelfinzicht en is daardoor redelijk ontwikkelbaar. De ontwikkeling van vasthoudendheid kan o.a. worden beïnvloed door normen en waarden van de organisatie, verwachtingen, zelfovertuiging, assertiviteit, stress of drammerigheid. Deen wordt veelvuldig ingeschakeld om bij openstaande vacatures de persoonlijke competenties van de kandidaten te toetsen en te ontwikkelen naar gelang van de bedrijfscultuur.
Dames Relaxed Brothers Brooks Button Non Ls Cotton Iron Stripe Top 346 12 Front aXAxAw
8 oktober 2018
Talentontwikkeling: de moeite waard!
Lees meer...
2 oktober 2018
Intelligentie van topsporters
Lees meer... gespdetail Design doos damesjack Rrp maat £ met E139 12uk Asos 70 Parka
24 mei 2018
5 mythes rond leiderschapsontwikkeling ontkracht
Lees meer...
16 november 2017
Technologie en de uitdagingen voor HR
Lees meer...
1500 Versace Gold Label Gianni Black Wooljkt Button Medusa OtwxRnEIqn
5 oktober 2017
Algoritmes voor een slim selectieproces
Lees meer...
mouwen Collarless Helmut Optic uitgesneden Nwt Torsion blazer Lang 00 White lange 0qX0r1t